EMERADE®
ADRENALINE
AUTO-INJECTOR


Emerade® is een auto-injector met adrenaline (AAI, adrenaline auto-injector) voor de noodbehandeling van ernstige, acute allergische reacties (anafylaxie) veroorzaakt door voedsel, geneesmiddelen,  insectenbeten of -steken, of  anafylaxie veroorzaakt door inspanning.

Emerade® is de enige AAI met een dosering van 500 mcg in combinatie met een naald van 25 mm, (blootgestelde naaldlengte 23 mm). Emerade® heeft bovendien een eenvoudig en intuïtief ontwerp.

Bausch & Lomb biedt een aantal extra hulpmiddelen aan voor patiënten, zoals educatieve brochures, trainerpennen en een herinneringsservice voor de uiterste houdbaarheidsdatum. Deze staat ter beschikking van patiënten maar ook van zorgverleners, zodat u zeker weet dat de uiterste houdbaarheidsdatum van de Emerade-AAI’s in uw eerstehulpdoos niet overschreden is.

Bestel trainerpennen en informatiebrochures voor uw praktijk

van
Kies en bestel >

emerade-instructional-video


Waarom Emerade® voorschrijven?

EENVOUDIG
IN GEBRUIK

Anafylaxie is een stressvolle, verontrustende situatie voor zowel patiënten als zorgverleners. De Emerade® auto-injector en zijn eenvoudige injectietechniek is zodanig ontworpen dat de pen ook onder de meest uitdagende omstandigheden intuïtief te gebruiken is.
ZO MAAKT EMERADE HET GEMAKKELIJK >

DOSERING VAN
500 MCG

Emerade® is de enige AAI met een dosering van 500 mcg.
De aanbevolen dosis adrenaline voor de  behandeling van anafylaxie is 5-10 mcg/kg lichaamsgewicht. Een dosering van 300 mcg is daarom vaak te laag voor veel volwassenen.

LANGERE
NAALD

De naald van de Emerade® pen 300 mcg & 500 mcg heeft een blootgestelde lengte van 23 mm, dit is de langste naald van alle Adrenaline Auto-Injectoren.